ماستیک چیست؟
ماستیک یکی دیگر از محصولات کارخانه گچ سمنان اسپندار، برای دستیابی به بالاترین و بهترین نتیجه در رنگ آمیزی دیوارهای داخلی ساختمان و گچبرگ (صفحات روکش دار گچی)، بکار میرود.
پس از انجام عملیات درزگیری و قبل از رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان، یک لایه نازک ۱ الی ۲ میلیمتر با ماستیک روی تمام سطح دیوار اجرا میشود. طی یک یا چند مرحله کاری، به ضخامت قابل قبول خواهید رسید.
از این پودر برای ایجاد سطح صاف و جلوگیری از ایجاد سایه روشن و نمایان شدن محل درزهای بوجود آمده بر روی سطوح دیوار و سقف، استفاده میشود.
چسب ماستیک چیست؟
در اینجا ما بطور تخصصی در مورد گچ ماستیک صحبت خواهیم کرد ولی نوع عمده دیگری از ماستیک بنام چسب ماستیک هم وجود دارد که کاربرد آن در صنعت ساختمان بسیار فراوان است.
عمده کارد این نوع چسب ها برای پر کردن درزهای در استخرها، شکاف های عمومی و کلی ساختمان، ترمیم بتن ها ترک خورده، درز بین شیشه ها و… است.
تعریف دیگری از ماستیک
ماستیک و درزبندها از انواع عایق های رطوبتی میباشند و عمدتاً به منظور پر کردن و آب بندی نمودن درزها، منافذ و ترک ها، روی سطوح مختلف مانند بتن، فلز، آسفالت، چوب و … مورد استفاده قرار میگیرند.
این محصولات با استفاده از مواد مختلفی نظیر انواع قیرها، حلال ها، پلیمرها، رزینها، افزودنی های ویژه و مواد پرکننده، تولید و به طریق سرد یا گرم اجرا می شوند.
از جمله ویژگی های ماستیکها و درزبندها میتوان به رطوبت ناپذیری، انعطاف پذیری، چسبندگی، مقاومت در برابر عوامل جوی و مواد شیمیایی اشاره کرد.
علاوه بر این چون درزبندها پس از خشک شدن حالت لاستیکی پیدا میکنند، هر گونه فشار، ضربه، تغییرات دما و حرکات نسبی اجزاء ساختمان را نیز تحمل می کنند. انواع ماستیک ها و درزبندها با توجه به شرکت سازنده آن ها متفاوت است.
شاید به جرات بتوان این ادعا را داشت که چسب ها و ماستیک های درزگیر تا حد زیادی صنعت ساخت و ساز امروزی را تغییر داده است. ماستیک یکی از مصالح ساختمانی است که با آن کار درز گیری و آب بندی نمودن مصالحی از قبیل سنگ ها، آجر و کاشی را انجام می دهند.
همچنین این محصول دارای عمر مفید بسیار طولانی است. ماستیک ها غیر سمی هستند و به همین جهت می توان در مواردی که با آب آشامیدنی برخورد دارند، به راحتی از آن ها استفاده کرد. به علاوه در برابر نور خورشید و عامل های محیطی مقاوم هستند. این محصول منقبض نمی شود و انبساط محدودی دارد. همچنین در مقابل دمای هوای بسیار گرم، سرمای زیاد و یخ زدگی مقاوم بوده و قابلیت انعطاف پذیری خود را حفظ می کند.
بسیار جالب است که بدانید این محصول قابلیت رنگ کردن دارد و میتوان از انواع رنگها با حلال آب یا تینر برای رنگآمیزی آن استفاده کرد.
کاربرد ماستیک چیست؟
بطور کلی ماستیک یکی از مصالح و محصولات آب بندی میباشد و انواع مختلفی دارند. این محصول بسته به نوع خود دارای کاربردها مختلفی میباشند. برخی از ماستیک ها ویژه آب بندی کانال های آب و فاضلاب میباشند.
برخی دیگر از آنها ویژه آب بندی مخازن آب و فاضلاب می باشند یا کف سازی ها و برخی دیگر ویژه آب بندی کانالهای آبیاری می باشند. برخی دیگری از ماستیک دارای خواصی مانند مقاومت در برابر مواد نفتی و بعضی دیگر برای ترمیم ترک های آسفالت بکار میروند.
نوعی دیگری از ماستیک جهت آب بندی دور پنجره ها و یا مصارف سبک به کار برده می شود و بسته به نوع و کیفیت در عملکرد های متفاوتی در آب بندی دارند و بسته به نوع اجرا به دو نوع ماستیک های سرد اجرا و ماستیک های گرم اجرا تقسیم میشود. این امر مربوط به درجه حرارت اجرای مواد در زمان اعمال می باشد که در زمان اجرای آن باید شرایط ایمنی به درستی مد نظر قرار گیرد.
نوع دیگری از ماستیک ها وجود دارند که کاربرد اصلی آن ها، رفع برجستگی سطوح و بوجود آوردن سطوح هموار بر روی سطح جهت آماده سازی برای نقاشی و یا ایجاد پوشش های دیگر بر روی دیوار میباشد.
بطور کلی از ماستیک که پایه اصلی آن گچ است برای ایجاد سطح صاف و آماده سازی سطوح دیوار برای اجرای کاغذ دیواری و یا روی صفحات روکشدار گچی، گچ برگ، تایل گچی و انواع گچ کاری و گچ بری) استفاده میشود.
انواع ماستیک
- قیری
- سیلیکون
- پلی یورتان
- پلی سولفید
- اکرولیکی
ویژگی و مزایا ماستیک چیست؟
شاید این سوا برای شما پیش آمده باشد که چرا باید هزینههای ۴ یا ۵ برابر گچ معمولی پرداخت کنید تا در ساختمان خود از ماستیک استفاده کنید. این محصول دارای ویژگی هایی به مراتب بسیار بالاتر از سایر گچ های ساختمانی است که در زیر به آنها اشاره میشود.
- چسبندگی فوق العاده زیاد به انواع مصالح ساختمانی مختلف مانند انواع بتن معمولی و بتن سبک، سنگ های طبیعی و مصنوعی، انواع فلزات، انواع سفال و آجرها و…
- درصد ازدیاد طول زیاد (خاصیت الستیکی و کش سانی)
- حفظ قابلیت انعطافپذیری در دماهای مختلف
- مقاوم در برابر عوامل محیطی مقاوم در برابر تابش نور خورشید
- قابلیت رنگ پذیری با انواع رنگهای حلال دار یا محلول در آب
- وجود حداقل انقباض پس از خشک شدن کامل
- غیر سمی و قابل کاربرد در مجاورت با آب آشامیدنی
قیمت گچ را در وبسایت کارخانه ببنید و یا جهت استعلام قیمت گچ سمنان معمولی و قیمت گچ پلیمری با واحد فروش کارخانه ما تماس بگیرید.
فرآیند، مراحل و روش های تولید
ماده اصلی در تولید ماستیک، سوپر گچ ساختمانی میکرونیزه می باشد. گچ پس از آسیاب شدن بطور کامل و تنظیم دانه بندی آن در حدود استاندارد، با تعدادی افزودنی خاص ترکیب می گردد تا ماستیک استاندارد با ویژگی های بالا تولید گردد.
روش استفاده از ماستیک
به میزان کافی آب در یک ظرف تمیز ریخته و پودر ماستیک را به آرامی روی سطح آب میریزیم (حدوداً به ازای ۴ پیمانه ماستیک ۳ پیمانه آب لازم است).
مدت ۲ الی ۳ دقیقه صبر میکنیم تا پودر باقی مانده روی سطح آب خیس شده و سپس آن را بهم می زنیم تا خمیر به شکل مورد نظر بدست آید. فرصت بکارگیری پس از مخلوط کردن حداکثر ۳۰ الی ۴۰ دقیقه میباشد.
نکات مهم در هنگام کار با ماستیک چیست؟
- توجه داشته باشید که در زمان اجرای ماستیک بر روی سطوح اجرا، دمای کار بیش از حد بالا نباشد تا باعث سوخته شدن آن نگردد.
- سطح زیر کار اجرای ماستیک ها باید کاملا تمیز و پاکیزه باشد.
- باید اجازه داد تا بسته به نوع محصول قبل بهره برداری کیورینگ ماستیک مورد نظر به اتمام رسیده باشد.
- دمای محیط در هنگام اجرای ماستیک باید بالاتر از ۱۰ درجه سانتی گراد باشد.
روش نگهداری و انبار
برای نگهداری این کالا در شرایط استاندارد باید حتما آن را بر روی پالت های پلاستیکی یا چوبی قرار دهید. نگهداری حداکثر ۱۰ کیسه روی هم بر روی یک پالت توصیه شده است. درصورتیکه کلیه شرایط استاندارد برای نگهداری از این کالا مهیا باشد، میتوان ماستیک را تا ۶ ماه نگهداری کرد، به عبارت دیگر تاریخ مصرف پودر ماستیک یا تاریخ انقضا آن ۶ ماه پس از تولید می باشد.
اگر پالت ها در محیط بسته نگهداری می شوند باید حداقل ۱ متر از دیوار ها و از هم فاصله داشته باشند تا هوا در میان آن ها جریان داشته باشد.
در صورت نگهداری کالا در مناطق شرجی و مرطوب، بهتر است کالا در مدت زمان کوتاهتری استفاده گردد و برای مدت بیشتر از ۲ ماه انبار نگردد.
نوع بسته بندی و وزن پاکت
این کالا در دو وزن بسته بندی میشود.
- پاکت پلاستیکی ۵ کیلویی
- پاکت ایدیستار ضدآب ۲۰ کیلویی
حداقل مقدار خرید پودر ماستیک چند تن باید باشد؟
بازدیدکننده محترم، برای خرید ماستیک، حداقل میزان سفارش شما باید یک تن (۲۰۰ پاکت ۵ کیلویی یا ۵۰ پاکت ۲۰ کیلویی) باشد. بر اساس سفارش شما، کالا با وانت نیسان، خاور، کامیون تک، کامیون ده چرخ و یا تریلی ارسال میشود و هزینه حمل بر عهده شما (خریدار) میباشد.
مشخصات فنی
وزن | – |
نوع بسته بندی | – |
کاربرد | – |
زمان گیرایی اولیه | – |
زمان گیرایی نهایی (ثانویه) | – |
تاریخ مصرف و انقضا | – |
میزان مصرف در هر متر مربع | – |
مش | – |
خلوص | – |
سفیدی | – |
مقاومت فشاری – مقاومت خمشی (پس از یک هفته) | – |
قیمت ماستیک
قیمت ماستیک تا حدودی نسبت به انواع پودر بتونه و پودر درزبند معمولی بیشتر می باشد. اما با توجه به خواص مثبت آن و سرعت عمل بالا در اجرا و سایر صرفه جویی هایی که در بخش های قبلی در خصوص آن صحبت کردیم، مصرف آن مقرون بصرفه خواهد بود.
برای استعلام قیمت ماستیک و خرید سایر محصولات تولیدی کارخانه، لطفا با همکاران ما در واحد فروش کارخانه گچ سمنان اسپندار تماس حاصل فرمائید.
۲ دیدگاه. همین الان خارج شوید
برای خرید بصورت عمده و صادرات ماستیک و بتونه درزگیر به چه صورتی باید عمل کرد؟ لطفا لیست قیمت را برای بنده ارسال کنید.
لطفا با واحد فروش تماس بگیرید.