گچ سمنان

گچ پاششی

گچ پلیمری سیوا پاششی یا جت گیپس چیست؟

گچ پاششی پلیمری

گچ پاششی نوعی گچ پلیمری یا ترکیبی، مخصوص گچ کاری با دستگاه یا ماشین گچ پاش است. منظور از گچ ترکیبی این است که در فرآیند تولید این محصول، گچ بعنوان پایه اصلی تولید با چند افزودنی خاص ترکیب شده تا خواص کاربردی و ویژه ای به این گچ بدهد و معایب موجود در گچ های سنتی را رفع نمایند.

از گچ پاششی برای پوشش دهی و به اصطلاح گچ پاشی دیوارهای داخلی، ستون و سقف ساختمان استفاده می‌شود و سرعت انجام عملیات گچ کاری در واحد سطح، حدود ۳ تا ۵ برابر نسبت به گچکاری سنتی بیشتر است.

مزایای گچ پلیمری پاششی

استفاده از دستگاه های گچ پاش به همراه گچ پلیمری پاششی فواید و نکات مثبت زیادی را به همراه دارد، که از جمله این نکات مثبت می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سرعت گچ کاری بیشتر نسبت به روش دستی و سنتی (حداقل ۳ تا ۵ برابر بیشتر از روش سنتی دستی) – با استفاده از یک دستگاه گچ پاش در هر روز حدودا میتوان ۲۵۰ متر گچ کاری انجام داد.
  • ضریب انتقال حرارتی بسیار کمتر نسبت به گچ های معمولی ساختمانی (گچ عایق حرارتی و ضد حریق)
  • ضریب انتقال صوتی کم نسبت به گچ های معمولی ساختمانی (خصوصیات مثبت آکوستیکی و عایق صوتی)
  • مقاومت بیشتر در برابر رطوبت نسبت به گچ های معمولی ساختمانی (گچ ضد رطوبت)
  • عدم ترک خوردگی سطح پس از اجرا
  • اجرای یکدست و همزمان و پرشدن تمامی منافذ سطح کار
  • مقاومت فشاری و مقاومت خمشی بسیار بالاتر نسبت به انواع گچ های معمولی
  • زمان گیرش مناسب جهت اصلاح کار
  • کاهش چشمگیر دورریز و ضایعات گچ مصرفی
  • امکان اجرا بر روی سطوح بتنی، سیمانی و بتن متخلخل
  • امکان اجرا بر روی سطوح آجر، سفال، بلوک سبک، بلوک سیمانی، دیوار بتنی و فوم پلی استایرن استاندارد (یونولیت سقفی و دیواری ساختمان)
  • عدم نیاز به آماده سازی ملات بصورت جداگانه (تهیه ملات بصورت اتوماتیک در مخزن ملات ساز دستگاه گچ پاش)
  • قابلیت استفاده در فصول سرد بدون ایجاد ترک خوردگی و جداشدن از سطح کار (گچ مخصوص گچکاری در زمستان)

انواع گچ پاششی

  • گچ پلیمری پاششی | BASE
  • گچ پلیمری پاششی | MAX

دستگاه گچ پاش یا پاششی

دستگاه گچ پاش

برای اجرا و گچ کاری با این نوع گچ، به دستگاه یا ماشین گچ پاش نیاز است. یک استادکار و دو کارگر ساده گچ کار به راحتی میتوانند کار را پیش ببرند و حدود ۲۵۰ متر مربع را در هر روز گچکاری کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا به لینک زیر مراجعه فرمایید.

قیمت و نرخ هر متر مربع هزینه اجرای گچ کاری با دستگاه گچ پاش

گچ پاششی

برای اجرا با استفاده از دستگاه گچ پاش، اگر در پروژه خود افراد آشنا به این نوع گچکاری را دارید، میتواند با اجاره دستگاه گچ پاش این کار را انجام دهید.

معمولا” مجری، مجریان و پیمانکاران گچ پاششی خود ماشین گچ پاش دارند و صاحب پروژه فقط هزینه اجرا را پرداخت میکند. جهت کسب اطلاعات در مورد قیمت هر متر مربع اجرای، لطفا وارد لینک زیر شوید.

آشنایی با فرآیند تولید گچ پلیمری پاششی

اصول تولید گچ پلیمری پاششی در کارخانه گچ اسپندار سمنان را می توان بر مبنای اختلاط خشک یا Dry Mixing توضیح داد.

در فرایند تولید این کالا ما ابتدا گچ مش ۴۰ را با استفاده از آسیاب های قوی تولید مینمائیم.

سپس گچ را وارد یک سیستم اختلاط خشک مینمایند و با توجه به یک فرمول اختلاط ویژه، تعدادی افزودی خاص را با درصد های مشخص به آن اضافه می کنند تا گچ پلیمری پاششی با مشخصات فوق الذکر بدست آید. نکته حائز اهمیت در تولید گچ پاششی این است که کلیه افزودنی ها باید با نسبت های مشخص و دقیق و بدون دخالت دست و با بهره گیری از ابزارهای دقیق الکترونیکی افزوده گردند تا گچی با خواص استاندارد تولید گردد.

پس از آن، این محصول توسط سیستم توزین و پاکت پرکن خودکار، در پاکت های با اوزان مختلف بسته بندی گردیده و آماده بارگیری و عرضه به بازارهای داخلی و بین المللی می باشد. این محصول در بازار داخل با بسته بندی ۳۰ کیلوگرمی ضدآب عرضه می شود، اما امکان بسته بندی کالا در پاکت های نوع دیگر (پاکت معمولی، پاکت کاغذی و…) با اندازه های وزنی بزرگتر یا کوچکتر نیز فراهم می باشد.

مقدار و میزان مصرف گچ پلیمری پاششی در هر مترمربع

گچ کاری با دستگاه و ماشین گچ پاش گچ پاششی

میزان مصرف گچ پلیمری پاششی برای لایه اولیه گچ کاری در حالت استاندارد به شرح زیر است:

برای پوشش دهی یک مترمربع با ضخامت ۲٫۵ سانتیمتر حدود ۳۰ کیلوگرم گچ استفاده خواهد گردید.

بدیهی است که افزایش یا کاهش این ضخامت، به همان نسبت میزان مصرف گچ در هر مترمربع را افزایش یا کاهش خواهد داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص میزان مصرف گچ پاششی پلیمری لطفا از مقاله زیر دیدن فرمائید.

مشخصات گچ پاششی

  • دانه بندی ریزتر نسبت به سایر گچ های زیرکار
  • پلیمری
  • چسبندگی بالا (مقاومت فشاری و مقاومت خمشی گچ پاششی مانند سایر گچ های پلیمری است.)
  • عایق رطوبت

کاربرد گچ پاششی

همانطور که از نام گچ پاششی پیداست، از این محصول برای انجام گچ کاری با دستگاه یا ماشین گچ پاش استفاده میشود.

آنالیز فیزیکی گچ پلیمری پاششی

آنالیز و فرمول شیمیایی انواع گچ ساختمانی
  • میزان مخلوط آب و گچ: ۵ لیتر آب برای ۱۰ کیلوگرم گچ
  • گیرش اولیه مدل BASE: حدود ۶۰ دقیقه
  • گیرش اولیه مدل MAX: حدود ۱۲۰ دقیقه
  • گیرش ثانویه مدل BASE: حدود ۱۲۰ دقیقه
  • گیرش ثانویه مدل MAX: حدود ۲۴۰ دقیقه
  • مقدار مصرف: ۳۰ کیلوگرم در هر متر مربع به ضخامت ۲٫۵ سانتیمتر
  • مقاومت فشاری: ۸ نیوتن بر میلیمتر مربع (مگاپاسکال) پس از یک هفته
  • مقاومت خمشی: ۴ نیوتن بر میلیمتر مربع (مگاپاسکال) پس از یک هفته
  • چگالی خشک: حدود ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب

وزن مخصوص

وزن مخصوص و چگالی گچ جرم مولکولی گچ سیوا

گچ پاششی به دلیل مواد افزودنی بکار رفته در تولید آن، دارای وزن مخصوص پایین تری نسبت به گچ های معمولی می‌باشد.

تغییر زمان گیرش یا گیرایی گچ

زمان گیرش گچ

تغییر زمان گیرش گچ پاششی می‌تواند به گونه‌ای انجام شود که زمان گیرش این گچ، کاهش و یا افزایش پیدا کند. این تغییر زمان گیرشِ گچ مخصوص دستگاه گچ پاش، باید با استفاده از مواد شیمیایی خاص و با تکیه بر آزمون‌های دقیق آزمایشگاهی انجام گیرد تا سایر خصوصیات گچ پلیمری پاششی (جت گیپس) در محدوده استاندارد حفظ شده و مشکلی در عملکرد ملات این محصول حاصل نشود.

اما در برخی مواقع مشاهده شده که به دلیل عدم دسترسی به مواد شیمیایی کندگیر و یا زودگیر کننده، امکان انجام این کار وجود ندارد. در این مواقع با عوض کردن نسبت آب و گچ در هنگام تهیه ملات در دستگاه گچ پاش، می‌توان زمان گیرش ملات گچ پاششی را تا حدودی تغییر داد.

روش انجام این کار به این صورت است که با افزایش نسبت گچ، ملات غلیظ‌تر شده و زمان گیرش آن کاهش خواهد یافت و با افزایش نسبت آب ملات رقیق‌تر شده و زمان گیرش آن افزایش می‌یابد.

نکته پراهمیت در انجام این روش این است که باید توجه داشت که نباید میزان آب یا گچ را به گونه‌ای افزایش دهیم که ملات آنقدر غلیظ یا رقیق شود که عملاً غیرقابل استفاده در دستگاه شود. معمولا افزایش نسبت آب یا گچ تا حدود ۶۰ الی ۶۵% وزنی برای رسیدن به زمان گیرش دلخواه کارساز خواهد بود.

ضمناً روش‌های عملی ساده دیگری برای تغییر زمان گیرش گچ وجود دارد که در این لینک می‌توانید آن‌ها را بشناسید.

مراحل، نحوه و روش کار و اجرای گچ کاری پاششی

گچ کاری با دستگاه گچ پاش

گچ پلیمری پاششی را با استفاده از دستگاه های گچ پاش اجرا می کنند. امروزه دستگاه های گچ پاش با ظرفیت های گوناگون و دو نوع تک فاز و سه فاز، تولید و عرضه می گردند که با توجه به ظرفیت این دستگاه ها می توان حدود ۲۵۰ متر مربع را در هر روز گچ کاری نمود.

احتیاط: قبل از هرچیز از دستکش کار لاستیکی استاندارد استفاده کرده و محدوده دهان و بینی خود را حتما با ماسک استاندارد و مقاوم در برابر گرد و غبار بپوشانید.

سپس محصول را از بسته بندی آن خارج کرده و درون مخزن دستگاه گچ پاش تخلیه میکنیم. پس از اتصال دستگاه گچ پاش به منابع تغذیه آب و برق دستگاه را روشن می نمائیم. سپس نازل دستگاه را در دست گرفته و اهرم خروجی نازل را در حالت روشن یا باز قرار می دهیم.

اپراتور دوم با تنظیم میزان آب ورودی به میکسر (مخلوط کن) می تواند غلظت خروجی را کنترل کند و با تنظیم دقیق مقدار غلظت ملات مورد نظر را مشخص می کنیم. سپس اقدام به انجام گچ پاششی روی دیوار مورد نظر میکنیم. میزان ضخامت گچ پاشی بسته به نیاز ما میتواند متغیر باشد اما مقدار استاندارد حداقل ۲٫۵ سانتیمتر پیشنهاد می گردد.

۱۰ دقیقه بعد از گچ پاشی میتوان با استفاده از ماله گچ کاری و شمشه سطح مورد نظر را صاف نمود. ۴۵ دقیقه بعد میتوان به تصحیح سطح پرداخت و اشکالات کوچک موجود در آن را رفع نمود.

لطفا از هیچ وسیله و یا ابزار جانبی جهت تسریع در روند خشک شدن سطح گچ کاری شده استفاده نفرمائید، زیرا تنش حرارتی بوجود آمده در این صورت ممکن است سطح گچ کاری شده را دچار ترک خوردگی و یا برخی عیوب ظاهری نماید.

بسته به درجه حرارت و رطوبت محیط، یک دیوار پوشانده شده با گچ پاششی را می توان حدوداً ۲۴ ساعت پس از اجرا، رنگ آمیزی نمود و یا انواع پوشش های دیوار را پس از حداکثر ۴۸ ساعت روی آن اجرا نمود.

پس از خشک شدن کامل گچ زیرکار، میتوان اقدام به انجام عمیات سفید کاری با استفاده از گچ پلیمری ساتن نمود.

فیلم اجرای گچ پاششی

صادرات گچ

صادرات گچ میکرونیزه

به دلیل تبلیغات گسترده انجام شده توسط واحدهای تولید کننده انواع گچ پاششی در کشورهای آمریکایی و اروپایی، بسیاری از فعالان صنعت ساختمان، به مزایای خاص استفاده از گچ پلیمری پاششی آگاهی دارند، این در حالی است که در کشور ایران، فقط در بخش بسیار ناچیزی از فعالیت های ساختمانی از گچ های پاششی بهره گیری می شود. این شرایط باعث گردیده بخش زیادی از محصولات پلیمری ساختمانی تولید شده در کارخانه گچ سمنان اسپندار به کشورهای شرق اروپا و آسیای میانه و هند صادر شود.

معمولاً از گچ پلیمری پاششی بعنوان لایه اول، برای پوشش دهی دیوارها و سقف های داخلی ساختمان بکار برده می شود. سهولت و سرعت بسیار زیاد در اجرا (سرعت بیش از ۳ برابر در اجرا نسبت به اجرای به روش دستی)، زمان گیرش بالا، امکان اجرای روی انواع سطوح (چسبندگی بالا روی سطوح بتنی، سیمانی، فوم پلی استایرن و …) و ضریب انتقال صوتی و حرارتی بسیار پایین در کنار ورن مخصوص (دانسیته / چگالی) بسیار کم از جمله عوامل مهمی هستند که باعث مقبولیت این کالا در کشورهای ذکر شده گردیده اند. هرچند در این میان نباید از حمایت های دولتی و تبلیغاتی رسانه های این کشورها بسادگی عبور کرد.

روش نگهداری و انبار گچ

بسته بندی گچ

برای نگهداری این کالا در شرایط استاندارد باید حتما آن را بر روی پالت های پلاستیکی یا چوبی قرار دهید. نگهداری حداکثر ۱۰ کیسه روی هم بر روی یک پالت توصیه شده است.

اگر پالت ها در محیط بسته نگهداری می شوند باید حداقل ۱ متر از دیوار ها و از هم فاصله داشته باشند تا هوا در میان بسته های گچ پاششی جریان داشته باشد.

در صورت نگهداری کالا در مناطق شرجی و مرطوب که دارای رطوبت بیش از حد استاندارد هستند، بهتر است کالا در مدت زمان کوتاهتری استفاده گردد و برای مدت بیشتر از ۲ ماه انبار نگردد.

مشخصات فنی گچ پلیمری پاششی

وزن و نوع بسته بندی ۳۰ کیلوگرم

ایدیستار ضدآب | Adstar waterproof

کاربرد زیرکار
نسبت ترکیب ترکیب توسط دستگاه گچ پاش
زمان گیرایی اولیه | BASE

زمان گیرایی اولیه | MAX

۶۰ دقیقه

۱۲۰ دقیقه

زمان گیرایی نهایی (ثانویه) | BASE

زمان گیرایی نهایی (ثانویه) | MAX

۱۲۰ دقیقه

۲۴۰ دقیقه

تاریخ مصرف و انقضا یک سال پس از تولید
میزان مصرف ۳۰ کیلوگرم در هر متر مربع به ضخامت ۲٫۵ سانتیمتر
مش ۴۰
خلوص %۹۴
سفیدی ≥ ۸۵%
مقاومت فشاری

(پس از یک هفته)

۸ MPa

استاندارد ملی شماره ۱-۱۲۰۱۵

مقاومت خمشی

(پس از یک هفته)

۴ MPa

استاندارد ملی شماره ۱-۱۲۰۱۵

چگالی خشک ۸۰۰ Kg/m³
واکنش در برابر آتش A1 (درآتشسوزی شرکت نمیکند)

استاندارد ملی شماره ۸۲۹۹

ضریب هدایت حرارتی
۰٫۲۶ W/(m.k)

استاندارد ملی شماره ۱-۱۲۰۱۵

  • داده‌های فنی بیان شده در شرایط استاندارد آزمایشگاهی بطور حدودی ارزیابی شده است. در شرایط کارگاهی امکان تغییرات وجود دارد.

خرید گچ پاششی

بازدیدکننده محترم، شما میتوانید به راحتی خرید گچ پلیمری پاششی را مستقیم از کارخانه انجام دهید. اگر قصد خرید با تناژ پایین دارید، یکی از راهکارهایی واحد فروش کارخانه ما، ارسال این محصول با ماشین ظرفیت کم (خاور ۴ تن) برای سراسر کشور است.

قیمت گچ پلیمری پاششی

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

به دلیل استفاده از افزودنی های خاص در تولید این محصول، قیمت گچ پاششی پلیمری کمی بیشتر از انواع گچ های معمولی و گچ پلیمری سیوا دستی است.

برای استعلام قیمت گچ پاششی و سایر محصولات تولیدی کارخانه، لطفا با همکاران ما در واحد فروش کارخانه تماس حاصل فرمائید، همچنین می توانید از طریق لینک خرید اینترنتی آنلاین در هرساعت از شبانه روز اقدام به سفارش دهی این کالا نمائید.

قیمت گچ پلیمری پاششی

سوالات متداول

برای اجرای مرحله اول گچ کاری (زیرکار) با استفاده از دستگاه گچ پاش است.

گچ پاششی ضد آب نیست اما در برابر رطوبت مقاوم است.

باتوجه به مهارت گچکار، با استفاده از یک دستگاه گچ پاش در هر روز حدودا میتوان ۲۵۰ متر مربع گچ کاری انجام داد.

برای خرید گچ پاششی از کارخانه، سفارش شما حداقل باید ۴ تن (یک ظرفیت خاور) باشد.

ظرفیت و روش های ارسال ←

جهت مشاهده قیمت، لطفا به لینک زیر مراجعه فرمایید.

لیست قیمت ←

۲۵ دیدگاه. همین الان خارج شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.